Shop

Castigatori concurs Provideo! Castiga un DVD cu filmul Disney-Pixar CARS 3!

13 noiembrie 2017, , Vizualizări: ...

Puneti-va centura! Sfatulparintilor.ro si Provideo te invita la concurs, cu ocazia lansarii fimului Cars 3 de la Disney-Pixar.

Vino pe site, raspunde la intrebare  din concurs si poti castiga unul din cele 5 DVD-uri cu noul film CARS 3, oferite de Provideo!

 

 

Perioada desfasurare concurs

6-12 noiembrie 2017

 

Concursul s-a incheiat.

Castigatorii sunt: Andreea Elena, Claudiu, Monica, Adi L., sayyad gabriela

 

Felicitari tuturor!

 

 

Cum se participa la concurs

Vino pe site si raspunde la intrebarea Care a fost cea mai grea decizie a lui Fulger si ce-ai fi facut daca erai tu in locul lui in caseta destinata comentariilor la acest articol.

 

 

Ce castigi

Vor fi desemnati 5 castigatori, fiecare primind cate un DVD cu noul film CARS 3.

Cars3_DVD

* Fotografie cu titlu de prezentare.

 

 

Cum sunt desemnati castigatorii

Castigatorii vor fi selectati de echipa redactionala si de management a www.sfatulparintilor.ro, in functie de propria sa apreciere cu privire la calitatea si originalitatea raspunsurilor participantilor.

 

 

Cand vor fi afisati castigatorii

Castigatorii vor fi anuntati luni, 13 noiembrie 2017, in cadrul acestui articol care anunta concursul.

 

 

CARS 3

Luat prin surprindere de o noua generatie de masini de curse, legendarul Fulger McQueen este scos in afara sportului pe care il iubeste atat de mult. Pentru a se putea intoarce va avea nevoie de ajutorul unui mecanic priceput, un plan bine pus si antrenamente serioase. Dovada ca numarul #95 nu se da batut va veni in cea mai mare cursa din Cupa Piston.

 

 

REGULAMENT CONCURS
1. Concursul Provideo: Castiga un DVD cu filmul Disney-Pixar CARS 3 este valabil in perioada 6-12 noiembrie 2017.

 1. La concurs poate participa oricine cu varsta peste 18 ani care are cont creat pe Sfatulparintilor.ro si posteaza raspunsul in zona de comentarii a acestui articol. Chiar daca un user va posta mai multe comentarii, se va lua in considerare unul singur
 2. Nu se acorda contravaloarea premiilor. Se acorda 5 premii, constand fiecare intr-un DVD cu filmul Cars 3 oferite de Provideo.
 3. Castigatorii vor fi selectati de echipa redactionala si de management a www.sfatulparintilor.ro, in functie de propria sa apreciere cu privire la calitatea si originalitatea raspunsurilor participantilor.
 4. Castigatorii vor fi afisati pe site in data de 13 noiembrie 2017 in cadrul aceluiasi articol care anunta concursul.
 5. Organizatorii concursului Provideo: Castiga un DVD cu filmul Disney-Pixar CARS 3 sunt: S.C. EVALUARI IMOBILIARE SRL (detinatoarea www.sfatulparintilor.ro), Provideo si Disney Romania.
 6. Castigatorii pot intra in posesia premiului dupa cum urmeaza:

Toti castigatorii sunt  obligati sa contacteze departamentul de marketing la adresa office@sfatulparintilor.ro, pentru a revendica premiul prin: mentionarea premiului, numelui, prenumelui, numarului de telefon si a adresei la care va fi trimis premiul. Numele si prenumele trebuie sa fie aceleasi cu cele completate pe site. Daca in termen de 10 zile calendaristice de la data afisarii pe site castigatorii nu-si revendica premiul, acesta va fi anulat.

 1. Premiile se vor transmite pe teritoriul Romaniei prin intermediul sponsorului la adresele completate de acestia in mailul de revendicare a premiului, in termen de 30 de zile de la data trimiterii datelor pe mail catre sponsor.
 2. Prin inscrierea la acest concurs esti de acord cu prevederile regulamentului promotiei si de asemenea esti de acord sa intri in baza de date a www.sfatulparintilor.rosi sa primesti materiale informative prin e-mail prin newsletter. Siteul www.sfatulparintilor.ro se obliga sa respecte toate drepturile conferite de legea 677/2001 (drept la informare, acces, interventie si opozitie asupra datelor), iar la cererea ta explicita, la adresa de mail office@sfatulparintilor.rose pot actualiza sau sterge datele tale personale din baza de date.
 3. In cazul in care, in urma trimiterii datelor castigatorilor, se constata ca sunt mai multi useri cu aceeasi adresa (sau useri inregistrati cu acelasi IP la calculator), organizatorul concursului isi rezerva dreptul de a trimite premiul la un singur user, celelalte premii urmand a fi reportate catre alti useri.

 

 

Cuvinte cheie: , ,

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Comentarii (6)

 1. Monica spune:

  Cea mai grea decizie a lui Fulger a fost cu privire la viitorul lui. Trebuia sa aleaga daca ramane in continuare pilot de curse sau daca se retrage. Ceea ce a ales Fulger McQueen a fost ceea ce asi fi facut si eu. Poate ca pilot nu mai facea fata, dar tinand seama de experienta sa si de cine l-a antrenat poate fi un antrenor bun si un bun sef de echipa pentru eleva sa.

 2. Adi L. spune:

  Cea mai grea decizie a lui Fulger a fost urmatoare: a trebuit sa aleaga daca sa ramana pilot de curse sau sa se retraga. Ceea ce a ales Fulger McQueen a fost o decizie buna. Ca pilot de curse era clar depasit de cei tineri, dar tinand cont de vasta sa experienta putea deveni un antrenor excelent si un bun sef de echipa pentru a sa eleva. Aceeasi decizie as fi luat-o si eu. Cu siguranta!

 3. Andreea Elena spune:

  Dilema lui a fost daca sa se lase sau nu de meseria pe care a practicat-o o viata intreaga. In locul lui as fi ales sa calatoresc peste tot in lume, cu banii stransi din aceasta meserie. Ajunge cu munca, mai trebuie si relaxare 🙂

 4. Claudiu spune:

  Fulger a avut de ales intre a-si pune in valoare atuurile pentru infruntarea tinerei generatii de piloti care sunt mai rapizi, mai agresivi si mai siguri pe ei si retragerea sa in calitate de supererou al sportului iute. Fulger McQueen nu isi poate imagina ca ar putea face altceva in viata si, chiar daca este de moda veche, isi da seama ca impreuna cu tehniciana sa, au acelasi scop, acela de a-si depasi limitele pentru a forma o echipa care sa faca fata provocarilor echipei adverse. In locul lui, as fi procedat la urmatorul truc: avand in vedere conditia concursului de a-si pastra numarul inscris pe caroserie, nu aspectul identic, as fi schimbat aspectul celor doua masini intre ele pentru a induce adversarii in eroare. In momentul intrarii lui Cruz pe pista, tinerii piloti ar lua in ras intoarcerea unui „veteran”, dar sub acest „chip mascat”, Cruz ar castiga cursa, vazandu-si astfel visul de a deveni pilot de curse.

 5. sayyad gabriela spune:

  Fulger a dovedit maturitate si intelepciune in alegerea sa. Si eu as fi procedat asemenea lui!

 6. vesa ioan spune:

  Cea mai grea decizie a lui Fulger sa aleaga daca sa ramana pilot de curse sau sa se retraga, datorita schimbarilor de generatii in acest sport

Comenteaza

Nume (obligatoriu)

Mail (nu va fi facut public) (obligatoriu)

Website

Meniu