Shop

Unghiile cu gel

08 februarie 2011, , Vizualizări: ...

Iata ce aflam de pe site-ul www.ele.ro legat de unghiile cu gel:Unghiile din gel au devenit cu siguranta unul dintre cele mai hot lucruri din industria modei.

Aspectul lor natural, sanatos, fara acea tenta de galben cauzata de lacurile de unghii, fac din unghiile de gel, un produs extrem de popular in saloanele de manichiura. Suprafata unghiilor poate capata insa o tenta galbuie din varii motive:
expunerea la chimicale, dieta neadecvata, rosul unghiilor


 • Foarte rezistente la socuri, unghiile din gel sunt similare ca structura cu cele din acrilic. Cu toate acestea, spre deosebire de unghiile din acrilic, unghiile din gel, au o forma predefinita.

  Gelul este aplicat pe suprafata unghiei, in straturi fine, fiecare strat fiind supus razelor unei lampi cu ultra – violete.

  Unghiile din gel rezista cu succes doua saptamani, insa in momentul in care unghia incepe sa creasca, este necesara reintoarcerea la salon pentru inlocuire. Mai mult decat atat, exista pericolul ca in momentul in care unghia incepe sa creasca, intre suprafata acoperita cu gel si baza unghiei, sa se acumuleze bacterii, care pot produce infectii. Un alt avantaj al unghiilor din gel comparativ cu cele din acrilic, este acela al mirosului,Acrilicul are un miros specific,nu foarte persistent,insa oarecum deranjant.O manichiura obisnuita dureaza una pana la doua saptamani in functie de ce activitate intreprinzi.

 • Loading...
  Scrie și tu
  Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
  Aboneaza-te
  la Newsletter-ul zilnic
  Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

  Recomandări

  Cele mai noi

  Vezi cele mai noi 100 de articole

  Cele mai citite din categorie

  Comentarii (3)

  1. 27ralu spune:

   Si eu mi-am pus de vreo 3 ori,dar acum am renuntat.imi plac mai mult unghiile mele,naturale.

  2. lyana8520 spune:

   eu mi-am pus l;a nunta.Cat am tras sa imi creasca….nu mi-as mai pune.

  3. mikymar spune:

   si eu am avut de cateva ori unghiile cu gel . nu le mai vreau . mi-au distrus de tot unghiile mele care erau destul de frumoase .
   incerc sa le fac sa creasca asa cum le aveam inainte sa le astup cu gel .

  Comenteaza

  Nume (obligatoriu)

  Mail (nu va fi facut public) (obligatoriu)

  Website

  Meniu