Shop

Timeea-Examen centura galbena la aikido

19 ianuarie 2011, , Vizualizări: ...

http://dobrec.blogspot.com/

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Comentarii (54)

 1. harabor_larisa spune:

  Initial copiii se educa (formeaza) din prima zi in care il aducem acasa de la maternitate! Il invatam sa doarma in patut si nu in pat cu noi, il ajutam sa se hraneasca de la san si nu cu biberonul, il obisnuim cu zgomotele cotidiene: televizor , aspirator, masina de spalat, il ajutam sa deosebeasca ziua de noapte.

 2. harabor_larisa spune:

  Consider ca un copil se formeaza ca OM inca din primele zile de viata. O importanta deosebita in primii doi , trei ani de viata o are familia, apoi intra in colectivitate si un rol deosebit il are gradinita si scoala, iar mai tarziu spre adolescenta anturajul joaca un rol important.

 3. harabor_larisa spune:

  Sunt de parere ca mama ar trebui sa fie cea care formeaza copilul inca de la nastere si nu o bona sau bunica, ori vreo institutie precum cresa. Consider concediul de crestere copil foarte important , de aceea nu ar trebui redus la un an.Primii doi ani sunt cruciali pentru dezvoltarea afectiva si intelectuala ai copilului!

 4. harabor_larisa spune:

  Gradinita joaca un rol deosebit in viata copilului, fiind benefica pentru socializare, invatarea culorilor, a formelor geometrice, anumerelor si numaratului cu ajutorul multimilor, a fructelor si legumelor, succesiunea anotimpurilor, partile componente ale plantelor si animalelor, desenat si pictat, etc….

 5. harabor_larisa spune:

  Cred ca un rol deosebit in formarea copiilor ar trebui sa il aiba parintii , prin joc. Jocul poate imbraca diferite forme, dar JOCUL DE ROL in special ne formeaza copilul pentru viata. Acesta il pune in diferite ipostaze si intra in pielea unor personaje diferite , dezvoltandu-i astfel imaginatia si inteligenta si il conecteza la situatii de viata diferite.

 6. sima spune:

  Cel mai mare rol in educarea unui copil il are familia iar apoi pe rand cei cu care intra in contact.
  Trebuie urmarit anturajul nu degeaba se zice „spune-mi cu cine umblii ca sa iti spun cum esti.

Comenteaza

Nume (obligatoriu)

Mail (nu va fi facut public) (obligatoriu)

Website

Meniu