Shop

suplimente nutritive

12 iunie 2011, , Vizualizări: ...

Este bine de stiut ca sunt mai multe solutii de a veni in ajutorul persoanelor cu diferite afectiuni, fie pe calea medicinei traditionale, fie pe calea medicinei alternative. Solutia de tratament fara efecte secundare negative pentru tratarea afectiunilor o reprezinta tratamentele naturale dovedindu-se a fi calea blanda si armonioasa si care ajuta organismul sa isi redescopere capacitatile de regenerare si refacere.
In ultima perioada cadrele medicale au descoperit si afirmat ca tratamentele medicamentoase au efectele secundare ameliorate atunci cand sunt asociate cu tratamentele naturiste.
O explicatie a faptului ca tratamentele de sinteza sunt mult mai folosite decat tratamentele naturale este faptul ca acestea isi fac efectul mult mai rapid, dar pe termen scurt, spre diferenta de tratamentele naturale care au efect pe termen lung dar au nevoie de un timp mai indelungat pentru a actiona. Tratamentele naturale stimuleaza mecanismele proprii de aparare ale organsimului pe care fiecare persoana le are datorita diverselor principii active  comune .
Nu poate fi contestat efectul medicamentelor de sinteza, foarte multe afectiuni au fost aproape eliminate prin folosirea antibioticelor, insa folosirea pe timp indelungat a anumitor medicamnete s-a dovedit a fi o greseala. In urma statisticilor efectuate in SUA se pare ca numarul victimelor datorate medicamentelor creste in fiecare an, cauza fiind efectele secundare negative, administrarea gresita si in exces a acestora. Multe persoane ajung chiar sa fie dependente si au probleme grave datorita efectelor cauzate de folosirea necorespunzatoare.

In aceste conditii tot mai multi oameni devin adeptii medicinei alternative si a tratamentelor naturiste. Realizam din ce in ce mai pregnant ca alimentatia zilnica nu ne poate aduce necesarul zilnic de vitamine, minerale, antioxidanti si oligoelemente necesare pentru mentinerea starii optime de sanatate, mai ales ca se simt tot mai mult efectele mutatiilor genetice la produsele agricole,folosirea aditivilor in alimentele de baza, contaminarea tot mai crescuta a apei si a solului, stresul inconstient si constient cauzat de un ritm alert de munca si de o lume mai nesigura.

In unele tari terapiile naturiste sunt incluse in bugetul asigurarilor de sanatate pentru ca deja este cert pentru multi dintre noi ca tratamentele naturiste au un real efect de vindecare si regenerare a organismului.
 

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Comenteaza

Nume (obligatoriu)

Mail (nu va fi facut public) (obligatoriu)

Website

Meniu