Shop

Sunt mama deci sunt fericita!

11 martie 2011, , Vizualizări: ...

De cand s-au nascut fetele mele, Bianca si Denisa, notez evenimente si sentimente intr-un jurnal. Bineinteles nu apuc sa sriu tot si poate acest blog va vi un instrument util pentru a face ca amintirile sa nu dispara.

Bianca a venit in sufletul meu intr-o zi de primavara, ea s-a nascut in noiembrie dar intr-o zi inflorita de primavara am vazut-o pe ecograf. De atunci am inceput sa iubesc toti copii… chiar asa, daca pana atunci imi erau indiferenti, am inceput sa ii observ mai bine si sa imi imaginez cum va fi EL..COPILUL MEU. S-a nascut, a crescut, are 8 ani si este mai minunata decat puteam eu sa imi inchipui.

Denisa a venit tot primavara in sufletul meu.. nascuta in octombrie..a venit ca o implinire la familia pe care mi-o doream: partenera a surorii si cea care sa imi tina mana cealalta :). Denisa are 5 ani, ea spune ca e mare, eu vreau sa o vad mereu mica pentru a fii mai mult timp a mea… Denisa m-a invatat sa apreciez diferentele, detaliile, iubirea cu toate fatetele ei, ESTE O MINUNE.

Iubesc viata pentru ca le am pe ELE.

IONICA , 11.03.2011

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Comenteaza

Nume (obligatoriu)

Mail (nu va fi facut public) (obligatoriu)

Website

Meniu