Blogul tău

PASTARNACUL,RADACINA HRANITOARE

24 octombrie 2011, , Vizualizări: ...

ORIGINAR DIN ZONA MEDITERANEEANA,PASTARNACUL ESTE FOLOSIT IN ALIMENTATIE INCA DIN CELE MAI VECHI TIMPURI.PASTARNACUL ESTE O SURSA BUNA DE POTASIU,CALCIU,MAGNEZIU,FIER,IOD,FIBRE ALIMENTARE,VITAMINA C, VITAMINA K, ACI FOLIC.NUTRITIONISTI  SUNT DE PARERE CA ESTE FOARTE BUN IN SEZONUL RECE,DEOARECE CONTINE SUBSTANTE CU EFECT BENEFIC IN TRATAREA VIROZELOR SI A INFECTIILOR RESPIRATORII SI IN REDUCERE FEBREI.DE ASEMENEA,SE SPUNE CA AJUTA LA STIMULAREA APETITULUI COPIILOR.LA PPRIMA VEDERE,PASTARNACUL ARATA CA UN MORCOV ALB SAU CA O RADACINA DE PATRUNJEL,INSA CU O AROMA DULCEAGA SI DELICATA.PASTARNACUL ESTE RECOMANDAT IN DIETA BEBELUSILOR INCA DIN PRIMELE ETAPE ALE DIVERSIFICARII. CELE MAI BUNE SUNT RADACINILE TINERE,CACI NU SUNT ATOASE.

Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Comenteaza

Meniu