Shop

Ozonoterapia

11 mai 2011, , Vizualizări: ...

 

Ozonoterapia este un tratament revolutionar care foloseste ozonul in vindecarea si prevenirea unor afectiuni circulatorii, neurologice, dermatologice sau autoimune grave. Ozonul medical este un mixt de oxigen si ozon, care administrat in anumite concentratii poate avea efecte terapeutice senzationale. Eficacitatea tratamentului a fost demonstrata deja.Cel mai cunoscut efect benefic al terapiei este cel antiimbatranire.

 

Ozonul este o molecula care se gaseste in natura,m formand stratul atmosferic numit ozonosfera. Ozonul este produs si de celule, dar in concentratii infime. Concentratiile ridicate de ozon au efecte nocive in organism. Amestecarea ozonului cu oxigenul a dat nastere unui real tratament in unele dintre cele mai grave afectiuni. Concentratiile folosite in scop terapeutic sunt infime, ele fiind de 50 de ori mai mici decat doza toxica minima.

 

Care sunt proprietatile ozonoterapiei?

 

Ozonoterapia are mai multe proprietati si actioneaza in organism ca:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De asemenea, ozonoterapia poate fi folosita ca ajutor in tratarea cancerului, alaturi de radioterapie. Efectul antiimbatranire este unul dintre cele mai cunoscute si este aplicat cu succes in tratamente cosmetice si saloane de infrumusetare pentru femei.

 

Care sunt cele mai frecvente boli care se pot trata cu ozonoterapie?

 

Avand proprietati multiple, ozonoterapia poate fi folosita si aplicata cu succes in vindecarea unui numar destul de mare de afectiuni:

 

 

 

 

 

 

 

Exista contraindicatii ale terapiei cu ozon?

 

Exista cateva reguli si afectiuni care fac imposibila aplicarea terapiei cu ozon. Printre acestea se numara:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cum se administreaza ozonul?

 

Exista mai multe forme de administrare a ozonului terapeutic in vederea tratarii bolilor. Acesta poate fi folosit astfel:

 

 

 

 

 

 

 

 

De ce sa alegi ozonoterapia?

 

 

 

 

 

 

 

 

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Comentarii (2)

  1. Adi84 spune:

    super sfaturile!multumim

  2. mamicadepuiut spune:

    bravo,bine ales subiectul ,ma bucur ca inca mai sunt oameni care cred in tratamentele alternative ar trebui sa incercam mai des astfel de tratamente in primul rand pentru a preveni,si mai tarziu pentru a vindecasi nu se ingramadesc la antibiotice si alte pastilute care a zis vecina ca ar fi bune pentru ce am eu.mai asteptam astfel de postari

Comenteaza

Nume (obligatoriu)

Mail (nu va fi facut public) (obligatoriu)

Website

Meniu