Shop

la munte…ce ne jucam mami????

27 mai 2011, , Vizualizări: ...

Ieşirile la munte şi la pădure fac deliciul week end-urilor de vară când soarele pârjoleşte asfaltul oraşelor şi iarna când, sătui de zloata străzilor, căutam zapadă curată, numai bună de săniuş, de ski şi de făcut oameni de zăpadă.


Dacă iarna părinţii au zăpada în ajutorul lor, vara au nevoie de ceva mai multă imaginaţie, altfel, mersul la iarbă verde se poate transforma într-un chin dacă cei mici se plictisesc.
Jocul cu mingea este foarte la îndemână, o minge e uşor de tranportat şi copiii o adoră. Important este să ţinem cont că dacă avem în plan doar să încingem o miuţă, fetele s-ar putea să rămână pe dinafarî şi să fie bosumflate. Mai este şi volei pe lumea aceasta, mai sunt şi alte jocuri, precum raţele şi vânătorii sau jocuri care îmbină mişcarea cu verificarea cunoştinţelor într-o manieră amuzantă – de pildă, un jucător aruncă mingea şi spune o ţară, iar cel care o prinde trebuie să ghicească, care este capitala ţării respective, dupp care aruncă mingea altui jucător şi rosteşte un alt nume de ţară. Câştigă cel care a ştiut cele mai multe răspunsuri.


De asemenea, badmingtonul este uşor de jucat pe orice pajişte, numai plană să fie. Nu e nevoie de fileu şi nici de teren special amenajat, vântul însă ne poate strica jocul.
Raţa şi cercurile este un joc plăcut şi amuzant şi pentru copiii mici, şi pentru cei mari, contribuind la dezvoltarea îndemânării copiilor şi a coordonării mişcărilor.
Jocurile de cărţi sunt bune pentru momentele mai liniştite de dupa masă.
Zmeiele sunt bune de înălţat dacă nu sunt foarte mulţi copaci foarte aproape, bate vântul ceva mai puternic şi nu ne putem juca cu mingea.  

 

 

ce ziceti….v-am convins sa mergeti la munte???? :).
 

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Comenteaza

Nume (obligatoriu)

Mail (nu va fi facut public) (obligatoriu)

Website

Meniu