Shop

La Hunedoara parintii si copiii lor aplica legea tacerii

30 iunie 2011, , Vizualizări: ...

La Geoagiu, din Hunedoara, parintii si odraslele lor care au fost eliminate de la bac pentru ca au copiat s-au revoltat si au facut mare tam-tam sperand  probabil sa li se mai dea o sansa.

Am gasit stirea asta in timp ce cautam si comparam <a href="http://www.ofertareonline.ro">preturi. Termopane</a> vreau sa-mi pun acum. O parte din acestia sustin ca elevii nu au copiat, dar din cauza altora au fost si ei eliminati. Oare au spus adevarul elevii sau pur si simplu s-au razbunat inspectorii? Dar ce ar avea de castigat inspectorii din asa ceva?

Dupa ce s-au intalnit cu reprezentantii Inspectoratului Scolar Judetean, parintii nu au mai facut afirmatii belicoase, apeland la legea tacerii. Nici nu mai aveau ce, pentru ca li s-au aratat imagini facute cu camerele de filmat, elevii erau vinovati. Ma intreb cand este cazul sa nu mai ai incredere in copil, pentru ca minte. Dar pe de alta parte, nu asta este rolul parintilor? Sa-i apare pana in panzele albe? Pana aflu raspunsuri la intrebari, ma apuc sa caut <a href="http://www.meritangajat.ro/"> locuri de munca</a>.

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Comentarii (1)

  1. 27ralu spune:

    Peste tot se copiaza.copiaza si adultii,cand au de dat examene.si eu am citit odata de cei care dadeau examenele de grad parca.nu mai tin minte exact.

Comenteaza

Nume (obligatoriu)

Mail (nu va fi facut public) (obligatoriu)

Website

Meniu