Shop

jocuri la mare….abia astept sa plec

27 mai 2011, , Vizualizări: ...

Toţi copiii visează ca, măcar o dată pe an, să ajungă la mare. Care mare? Oricare, numai mare să fie.
Dacă plaja are nisip, celebra găletuşă cu toate ustensilele sale (lopăţică, greblă, sită şi forme asemenea celor de copt aluat) îi va fi copilului de mare folos. La fel şi mica lui piscina gonflabilă în care apa mării se poate încălzi şi unde copilul se poate bălăci fără frică, sub ochii noştri. Aceasta se transportă uşor şi ne este de mare ajutor mai ales în cazul în care marea este prea adâncă aproape de mal, dar şi atunci cănd nouă însine nu ne place să ne scăldăm ca raţele.
Mingea gonflabilă este pe lista de jucării a oricărui părinte, dar, atenţie, o minge mare este mai greu de manevrat de către copil, împroaşcă mai tare cu apă şi riscă să supere pe mult mai multă lume în jur. Atenţie, deci, la dimensiuni.  
Un cub rubik, un pachet cu cărţi de joc, un psp sau alt gadget mic nu ocupă mult spaţiu în bagaje şi copilul se va putea juca în linişte când a obosit sau când e absolut necesar pentru liniştea dumneavoastră şi a tuturor celorlalţi turişti.
Luaţi în bagaj cărţi de colorat şi creioane colorate de mici dimensiuni pentru a vă asigura tihna serilor la terasă sau la restaurant, precum şi două-trei jucării mici, uşor de transportat în poşetă şi în sacul de plajă. Copiii au nevoie de o preocupare permanentă !
Pentru orice eventualitate, luaţi la dumneavoastră o carte de poveşti ilustrată, nu prea voluminoasă. Îl vor ţine pe cel mic preocupat în timp ce aşteptăm să fim serviţi la mesa de pranz sau de seara.
Fii creativă şi găseşte mereu activităţi pe măsura copiilor tăi, care să îi provoace şi să îi bucure !

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Comenteaza

Nume (obligatoriu)

Mail (nu va fi facut public) (obligatoriu)

Website

Meniu