Shop

Iubirea NECONDITIONATA a unei MAME :)

23 mai 2011, , Vizualizări: ...

 

Tot mai des ne “batem”de cuvantul “iubirea lu’ mami” .Iubirea unei mame este NECONDITIONATA, este o iubire ce nu se poate descrie in cuvinte, este o iubire pe care NIMEN altcineva nu ti-o poate oferii, o iubire fara margini. Suntem parinti si stim cum e sa iubim neconditionat pe puiutii nostrii, si in acelasi timp suntem copii si vom ramane copii pentru parintii nostrii, pe care ii iubim la fel de mult. Cred si vreau sa cred ca aceasta iubire este RECIPROCA si este NECONDITIONATA.De multe ori MA GANDEAM ca poate MAMA nici nu stie cata iubire am pentru ea, dar acum, de cand sunt mama , imi dau seama ca de fapt ea stie, ea simte J

Nimeni si nimic nu ne poate impiedica sa ne  iubim neconditionat .

“Iubirea maternă este mai profundă şi este bazată pe sentimente, nu pe raţiune.  Dumnezeu a implantat în inima unei mame o iubire necondiţionată pentru copilul ei, indiferent de meritul sau comportamentul acestuia.  Chiar dacă mai târziu în viaţă copilul devine un criminal, iubirea mamei rămâne neatinsă, în timp ce un tată poate fi mai puţin iertător.  Din multe puncte de vedere este mult mai spirituală şi de aceea este mai măreaţă decât majoritatea expresiilor de iubire umană.  O adevărată mamă îşi iartă copilul chiar şi atunci când nimeni altcineva nu o face.  Este cea mai apropiată de perfecţiunea iubirii lui Dumnezeu.”

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Comentarii (1)

  1. nicoleta spune:

    ma incadrez la punctele 4,6, 7. de curand, am inceput sa ma duc la fitness pentru a da jos burta dupa nastere. recunosc ca fac asta doar pentru a slabi. insa, sper ca dupa ce vine primavara sa alerg prin parc. 3 din 9…. cred ca stau bine, inca n-am inceput sa imbatranesc.

Comenteaza

Nume (obligatoriu)

Mail (nu va fi facut public) (obligatoriu)

Website

Meniu