In vizita la bunici

27 iunie 2011, , Vizualizări: ...

In timpul saptamanii Mario sta doar cu mami acasa, tati este la serviciu. Bunicii ii vede, de obicei in weekend, mai sunt exceptii in care vin si ei la noi in timpul saptamanii. E greu, ca au servici si nu au timp.

De obicei, ca sa nu fie prea obositor mergem intr-o zi la bunicii din partea tatalui si intr-o zi la bunicii din partea mamei!

Mario este un rasfatat, cum intra pe usa, deja toata lumea se inghesuie sa-l ia in brate, sa-l pupe, sa se joace cu el. De cele mai multe ori gaseste spatiul in casa deja amenajat pentru joaca, jucariile asezate frumos. La fiecare dintre parinti, are cate o ladita cu jucarii, cu care se joaca acolo. Bineinteles ca nu-i ajung acele jucarii si incepe si exploreaze toata ca sa sa vada ce mai gaseste nou, ce mai gaseste captivant.

De ziua lui a primit foarte multe hainute si foarte multe jucarii de la bunici. Bineinteles bunicii lui nu astepta intotdeauna sa fie ziua lui nastere, de nume, sau o ocazie speciala, daca vad ceva frumos de imbracat  sau o jucarie frumoasa ii si cumpara!Este asa de rasfatat pentru ca este si singurul lor nepotel.

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Comenteaza

Nume (obligatoriu)

Mail (nu va fi facut public) (obligatoriu)

Website

Meniu