Shop

iar sa copiat

29 iunie 2011, , Vizualizări: ...

Mi se pare absolut incredibil, azi la proba care sa dat intr-un liceu au fist descoperiti peste 110 la un singur liceu si peste 500 liceeni in intreaga tara!!! Eu unul cred ca acesti "elevi" s-au pregatit mai mult la cum sa incerce sa copieze decat sa invete cu adevarat ceva. De aici reiese ca nivelul viitorilor studenti este la pamant iar  nevelul de cunostiinte aproape de zero. Tin minte cand am dat eu bacul ca in sala in care eream eu sa incercat sa se copieze…dar supraveghetorii nu i-au lasat pe cand intr-o sala alaturata cu acordul lor s-a copiat pe rupte. Concluzia stiti care a afost? Unde sa copiat elevii nu au avut note sub 8 iar unde nu sa copiat sa si picat iar cea mai mare nota parca a fost un amarat de 8!! In viata tot astia o sa catige cei care au tupeu, cei care au curaj pe cand celorlati li se va inchide usa in nas…..

Acum  ma tot gandesc ce parere si-o fi facand strainii cand or auzi acesta stire care mai mult ca sigur ca va fi transmisa si peste hotare….

Ne facem o reclama de tot rasul…iar elevii care au invatat si care s-au pregatit o sa aibe de suferit.Oare si profesorii care au permis copiatul o sa fie sanctionati???. 

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Comentarii (30)

  1. 27ralu spune:

    Se copiaza peste tot.si o sa se copieze peste tot in continuare.

Comenteaza

Nume (obligatoriu)

Mail (nu va fi facut public) (obligatoriu)

Website

Meniu