Shop
Ultimele 100 de articole

Horoscopul Astrocafe.ro luna aprilie 2014

30 martie 2014, , Vizualizări: ...
sfatulparintilor.ro-horoscop

Iata horoscopul lunii aprilie 2014 prezentat de Astrocafe.ro.

astrocafe.ro

 

 

Berbec

Evenimentele principale ale lunii sunt legate de veniturile tale din munca desfășurată la serviciu și de relațiile parteneriale. Până în preajma datei de 20 aprilie ai multă energie, ești angrenat în multe treburi, riscând să obosești și să te pierzi în acțiuni nefolositoare. Selectează-ți prioritățile personale și oferă-ți ajutorul numai la cererea expresă a celorlalți. În preajma datei de 15 aprilie se vor contura schimbări majore, atât în relația cu partenerul de viață, cât și în relațiile socio-profesionale. O etapă importantă la acest capitol se va încheia. Fii prudent și mai ales controlează-ți reacțiile. Relațiile cu șefii devin tensionate și astfel susținerea lor va lăsa mult de dorit. După 6 aprilie se pot accentua conflictele ascunse din zona muncii, însă și providența este prezentă discret, ajutându-te în permanență. De asemenea, sănătatea picioarelor va trebui să o întreții mai mult. Terapiile naturiste iti sunt cele mai potrivite. În ultimele zile a lunii vor apărea noutăți la capitolul financiar, în speță noutăți legate de veniturile tale. Pot apărea noi activități profesionale de pe urma cărora vei obține bani mai mulți, favoruri sau diverse bunuri. Totuși, aceste schimbări financiare vor atrage după sine și cheltuieli neașteptate.

 

 

Taur

În prima parte a lunii ești interiorizat și cufundat adânc în gândurile tale. Discuțiile de taină cu persoanele mai în vârstă te ajută să îți lămurești diverse aspecte ale situațiilor profesionale în care ești implicat. Pe de altă parte, sănătatea este vulnerabilă, existând posibilitatea unor neplăceri serioase pe termen lung. În funcție de caz mergi la controale medicale și stai de vorbă cu diverși specialiști în ale corpului uman. În intervalul 14 – 16 aprilie evită pe cât posibil consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale, deoarece există un risc crescut de erori. La serviciu este multă forfotă, dar în umbră se țes conflicte deosebite. Recomandabil este să fii atent la relațiile colegiale și să îți îndeplinești sarcinile de lucru corect și la timp. După 20 aprilie te vei simți mai bine și vei reveni în mijlocul celorlalți. Relațiile cu membrii familiei ar trebui să le cultivi și să fii atent la nevoile celor dragi. De ceva timp s-a instalat o anumită distanță sau răceală afectivă între tine și persoanele din familia ta. Depune eforturile necesare și menține un climat armonios acasă. Verifică regulat sursele de foc și de aer din spațiul locativ, pentru că se pot produce avarii. În preajma datei de 29 aprilie sunt momente excelente de a-ți modela personalitatea, de a începe o nouă etapă de viață.

 

 

Gemeni

Relațiile cu prietenii sunt foarte accentuate în prima parte a lunii. Sunt posibile discuții deosebite cu aceștia, și chiar pot apărea în preajma ta persoane alături de care să desfășori proiecte grandioase pe termen lung. Oricum, noul și progresul vor fi introduse mult și bine în viața ta de către prieteni sau protectori. Relațiile sentimentale sunt tensionate, recomandabil fiind să te detașezi de acest segment. Ar fi bine să analizezi pe îndelete situația dacă ești implicat într-o relație amoroasă, deoarece are puține șanse să continue, mai ales după 15 aprilie. În acest sens, prietenii și protectorii te pot ajuta foarte bine, de aceea urmează-le sfatul. Foarte ușor ai putea confunda o relație de iubire cu una de prietenie, dar cele mai favorabile sunt cele de prietenie. După 20 aprilie, dorința de interiorizare va fi la cote mari. Recomandabil este să îți dozezi eforturile și să te ocupi doar de treburi ușoare. Discuțiile tăinuite cu un șef de la serviciu îți vor aduce informații prețioase legate pe de o parte de serviciu, iar pe de altă parte de îmbunătățirea sănătății tale.

 

 

Rac

Este nevoie să fii foarte prudent la cheltuieli. Veniturile tale din munca desfășurată la serviciu vor fluctua mult. Relațiile cu șefii sunt bune, mai ales în prima parte a lunii, existând posibilitatea să primești o funcție de conducere sau măcar responsabilități profesionale noi care îți vor schimba atât imaginea publică, cât și statutul social. Totuși ai grijă să nu te încarci cu prea multe sarcini. În preajma datei de 15 aprilie se conturează schimbări în ambientul domestic și în relațiile familiale. Planurile legate de îmbunătățirea condițiilor de locuit este bine să rămână la stadiul de planuri și să lași aplicarea lor pentru o altă lună mai favorabilă. Dialogurile cu membrii familiei îți pot readuce în atenție chestiuni patrimoniale mai vechi. După 20 aprilie, prietenii și protectorii te înconjoară cu multă afecțiune. Este posibil să legi noi prietenii cu oameni deosebiți, care îți vor fi alături și te vor susține mult timp. Asociațiile sau grupurile cu interese umanitare ți-ar putea face oferte de colaborare, mai ales în preajma datei de 29 aprilie. De evitat discuțiile importante și deciziile care te implică pe termen lung în intervalul 28 – 30 aprilie, pentru că există detalii bine ascunse de ochii tăi.

 

 

Leu

Energia vitală este la cote minime, de aceea dozează-ți eforturile și ocupă-te doar de treburile prioritare. În prima parte a lunii ai succes în demersurile legate de călătorii în străinătate, fie la studii, fie în interes de serviciu. De asemenea, în funcție de caz ai putea aborda un program de instruire personală sau profesională. Indicate îți sunt studiile universitare, cele de perfecționare și cele legate de domeniile spirituale. În preajma datei de 15 aprilie se întrezăresc schimbări în relațiile cu cei apropiați. Este posibil să te îndepărtezi de unele persoane și să te apropii de altele, care stăteau cuminți în fundalul vieții tale. Gândirea și comunicarea îți sunt umbrite pe tot parcursul lunii, de aceea evită luarea deciziilor majore sau semnarea documentelor importante. Vorbește cât mai puțin, iar dacă ești nevoit să susții examene, probe sau interviuri pregătește-te cât mai bine. După 20 aprilie se animează mult sectorul profesional, în speță relațiile cu șefii sau cu reprezentanții instituțiilor oficiale. Posibil să obții o funcție de conducere, în urma recunoașterii meritelor tale profesionale demonstrate de-a lungul timpului. Oricum vei străluci în lumina reflectoarelor scenei profesionale. În intervalul 28 – 30 aprilie ți se deschide un culoar profesional nou, dar fii prudent în tot și toate.

 

 

Fecioară

Capitolul financiar îți aduce noutăți, în special noutăți legate de banii și bunurile pe care le administrezi și folosești cu un partener de viață sau de afaceri. Este posibil să primești multă și surprinzătoare susținere materială din partea celorlalți. Astfel vei fi tentat să cheltuiești peste măsură sau să te implici în investiții financiare pe termen lung. Este adevărat că ceilalți te susțin, însă veniturile tale lasă mult de dorit. Mai ales în preajma datei de 15 aprilie se întrezărește un final de etapă financiară sau de condiții de muncă de la un serviciu oficial. Fie se modifică salarizarea, fie activitatea profesională se restrânge sau se schimbă total. Fii prudent și cheltuiește strictul necesar. De evitat pe cât posibil cheltuielile importante, semnarea documentelor și luarea deciziilor care îți oferă responsabilități pe termen lung în intarvalul 14 – 16 aprilie. După 20 aprilie, elevarea spirituală, contactul cu persoanele străine, studiile pe termen lung, dar și călătoriile în străinătate sunt bine susținute. De aceea, rezervă-ți momente de studiu și cercetări, dar și pentru a participa la diverse acțiuni culturale.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , ,

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu