Shop

Familie numeroasa

19 mai 2011, , Vizualizări: ...

In zilele noastre, putine femei isi doresc o familie numeroasa. Majoritetea isi doresc 2 copii: de preferinta o fetita si un baietel , unele se opresc dupa primul , speriate probabil de durerile din timpul nasterii , si nu putine sunt cele care NU VOR COPII.

Eu am doar un frate . Intotdeauna mi-am dorit si o surioara , dar mama a avut ceva probleme de sanatate si nu s-a putut….
Am cinci copilasi de care ma bucur in fiecare secunda a vietii mele…..poate uni spun:wau , cinci copii, cum te descurci? Ei , sa stiti ca nu e asa greu cum pare.
Copiii care provin din familiile numeroase sunt foarte sociabili , mai descurcareti in orice imprejurare , mai inventivi.
Am un bebe de 7 luni , iar cand am treaba imediat am parte de patru "dadace".
Cand Mihai si Daniel au inceput sa vorbeasca , stiau deja cateva poezii si rugaciuni , doar toata ziua ascultau " spectacolele" prezentate de Andreea si Razvan. http://www.facebook.com/photo.php?fbid=198791146820228&set=t.100000731633275&type=1&theater;

[removed]
[removed]

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Comentarii (1)

  1. 27ralu spune:

    Eu nu am nici frate,nici sora.si tare mi-as fi dorit.acum,il am pe alex,dar nu stiu daca el va fi singur la parinti,sau va avea un frate sau o sora.cred ca esti foarte fericita ca ai o familie asa numeroasa si frumoasa.si ca ai atatea „ajutoare” in casa.

Comenteaza

Nume (obligatoriu)

Mail (nu va fi facut public) (obligatoriu)

Website

Meniu