Blogul tău

Cand iubirea e oarba !

27 septembrie 2011, , Vizualizări: ...

Indiferent de tipul iubirii, cea de parinte sau iubirea intre adulti…tot mai multi oameni vad ca "sufera"de ea. Cel mai greu e atunci cand vezi ca cei dragi tie se confrunta cu asta, cel putin noi asa vedem din exterior, dar cateodata, dragostea pentru oricine e exagerata, ce-i  prea mult strica.

Am o prietena caruia imi vine sa-i trag o palma, sa o scutur putin si sa-i spun: Oare chiar nu vezi ca cel de langa tine este un…adica nu este potrivit pt tine, chiar nu vezi ca o sa cazi "din lac in put", imi e atat de draga si o iubesc, dar daca nu reactioneaza la vorbele mamei ei care sunt la fel ca cele spuse de mine mai sus, eu ce mai pot sa-i zic…nu vede, ea zice ca e fericita si atunci eu refuz sa-i mai zic ceva si incerc sa o sustin cat pot de mult….dar….

Tot asa de curand am aflat despre o pereche care va avea un bebe 🙂…motiv de fericire , am zice, dar ce sa faci daca el este insurat si mai are un copil cu nevasta, doar ca acum sta cu alta 🙁…..indiferent ce ar fi , cum ar fi, da-o incolo ca nu s-au terminat barbatii de pe lumea asta sa-l iei tu taman pe ala ce are si un copil si e si insurat..

Oare chiar asa este, IUBIREA E OARBA?

Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Comenteaza

Meniu