Blogul tău

Am implinit 1 anisor

04 iunie 2011, , Vizualizări: ...

Imi aduc si acum aminte ziua in care a venit pe lume Mario. A fost foarte emotionant. Dupa ce am nascut am uitat de dureri, eram asa de fericita, cand m-au dus in salon nu-mi gaseam locul, vroiam sa stau in picioare, abia asteptam ora de alaptat sa ma duc la bebe. Am dat mesaje la toata lumea sa spun ca s-a nascut aceasta minune mica.

Timpul a trecut si Mario a implinit un anisor pe 2 mai 2011. De ziua lui i-am facut un tortulet sub forma de 1 , au venit bunicii lui sa-l felicite, matusicile, unchii. Petrecerea am organizat pe 7. Invitati au fost L nasii lui Mario, bunicii lui Mario, cele 2 matusi ale lui Mario, unchiul si vara de-a lui tati. Masa festiva acasa am oarganizat-o. Am fost  din timp la cumparaturi, eram asa de bucurosi ca a implinit baietelul nostru un anisor asa ca am cumparat fel de fel de lucruri frumoase speciale pentru petrecerile pentru copii.

Asa…si a venit ziua in care am luat motul. Mario s-a culcat pe la 10 sa fie fresh cand ii vin musafirii. Imediat ce s-a trezit l-am imbracat si au si sunat musafirii la usa. Nasi au fost asa de incanti de el, s-au jucat frumos cu el, i-au luat jucarii frumoase, hainute super frumoase.

L-am pus pe Mario in scaunelul lui de masa, nasa a prins motul cu o fundita si a taiat parutul! Apoi a urmat alegea obiectelor de pe tava, moment asteptat de toata lumea!In primul rand a ales mingea!! Al doilea obiect a mouse-ul iar al treilea obiect pixul. Noi am dedus astfel:Mario o sa fie un intelectual pasionat de sport in timpul liber. A urmat apoi petrecerea, a fost o zi superba, memorabila

Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Comenteaza

Meniu