Shop

2in1-jurnalul de sarcina

10 decembrie 2011, , Vizualizări: ...

2in1-jurnalul de sarcina

Testul de sarcina a indicat doua liniute, vi s-a confirmat la un control ginecologic ca o noua fiinta a prins viata acolo, in corpul tau….
„Un graunte” imperceptibil se mareste treptat-treptat in fiecare zi, iar pantecul care se rotunjeste pe masura ce trec lunile iti dovedeste acest lucru…
Nu banaliza, din ignoranta, aceasta unica sansa de a da viata unei noi fiinte umane, ci din contra , cauta sa traiesti intens aceasta perioada, stiind tot timpul ce se petrece in pantecul tau.
Vei afla informatii utile despre cum ajunge aceasta celula miraculoasa sa devina copilasul pe care il vei descoperi in momentul nasterii. Vei avea ocazia sa urmaresti cum evolueaza fatul in interiorul corpului tau, saptamana cu saptamana. Astfel, in fiecare saptamana vei descoperi progrese uimitoare pe care le face bebelusul tau. Chiar daca sti cu precizie data ovulatiei si deci a fecundarii, indicatiile privind marimea, greutatea, dezvoltarea fatului, vor fi intr-o oarecare masura aproximative, deorece vom vorbi de niveluri medii ale dezvoltarii embrionare intr-un moment dat si este imposibil ca ele sa corespunda exact cu situatia particulara a fatului si a sarcinii tale.
Sarcina ti se va parea mai usor de suportat daca o vei trai constienta si cu pasiune in fiecare etapa, daca vei urmari saptamana cu saptamana cum se dezvolta fatul.
Vei fi placut surprinsa de rapiditatea cu care el progreseaza. Iar in ziua cea mare, a sosirii pe lume, cand ti se va pune pe piep si in vei strange in brate, vei avea sentimentul ca il cunosti deja foarte bine.
Si nu e de mirare, doar ati avut la dispozitie 40 saptamani…
Sarcina usoara!

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Comenteaza

Nume (obligatoriu)

Mail (nu va fi facut public) (obligatoriu)

Website

Meniu