Vio_dreams ne-a trimis aceasta delicioasa reteta de post: Cartofi la cuptor cu boia si rozmarin .
Azi va propunem o delicioasa reteta de rulouri din piept de pui, aromat cu rozmarit. Se prepara usor si sunt foarte gustoase. Pofta buna!
Iata o reteta deosebita de la Violeta Postolache, din al sau Caiet cu retete: Aripioare de pui picante glazurate cu miere.
Ingrediente
500 ml smantana dulce
500 ml lapte
200 gr zahar pudra
30 gr gelatina
1 plic vanilie bourbon
200 gr capsuni
50 gr zahar vanilat
Ingrediente
1 kg aripioare pui
sos soia
sos worchester
sos dulce-acrisor
ghimbir
1 piept pui
2 ardei capia
3-4 linguri sos dulce de ardei iuti
3-4 linguri ketchup picant facut in casa
Ingrediente
200 gr orez prefiert
1/2 praz
1 ardei gras rosu
1 ardei gras verde
sare
Ingrediente
1 kg pulpa miel cu os
250 ml vin alb
250 ml apa
3-4 catei usturoi
cimbru
menta
piper
sare
Ingrediente:
1 pachet foietaj de post
300 gr fructe de padure congelate
150 gr zahar
50 ml apa
Ingrediente
1/2 kg visine
1 pachet foi placinta
1 cana zahar
2-3 linguri margarina
2-3 linguri zahar pudra
Ingrediente
200 gr fulgi de ovaz
100 gr stafide
100 gr fructe goji
100 gr miere de albine Dulceata florilor
100 gr margarina sau unt
Ingrediente
300 gr spaghete fara ou
400 gr ciuperci
200 ml sos de rosii
1 fir ceapa verde
1 fir usturoi verde
busuioc
oregano
sare, piper
Ingrediente
1/2 kg morcovi
100 gr margarina (sau unt daca nu tineti post)
1-2 crengute cimbru
sare de mare
piper
Ingrediente
2 cani faina
1 cana zahar
1 cana merisoare
3 linguri cacao
1lingurita praf copt
1 cana apa
1/2 cana ulei
400 gr gem caise
Ingrediente
250 gr fasole
2 cepe mari
1/2 kg ardei capia
2 linguri bulion
50 ml ulei
sare, piper
foi de dafin
cimbru, boia
Ingrediente
3 pere mari
500 ml vin rose
150 gr zahar brun
scortisoara
anason
cuisoare
ghimbir
Ingrediente
3-4 vinete lungi
1 capatana usturoi
1 legatura de patrunjel verde
100 ml ulei de masline
sare, piper
Ingrediente
500 gr faina
250 ml apa calduta
1 plic drojdie uscata
4 linguri miere
25 gr margarina
300 gr miez nuca pisat
200 gr zahar
1 kg faina
500 ml apa
50 gr drojdie
60 ml ulei
1 lingura zahar
1 lingura sare