Ingrediente:
cartofi – 200g, pulpa de pui – 1 buc, ulei, sare
Ingrediente:
Pastrav-2 buc, sare, ulei, piper usturoi, vin alb
Ingrediente:
2 felii de cotlet de porc,1 borcan de fasole, 1 ceapa, 1/2 ardei gras rosu, 1 morcov, 2 linguri de bulion, ulei, sare
Se fierbe pieptul de pui, se taie marunt, legumele (cartofii, morcovul) se fierb, se taie marunt, castravetii si gogosarii se taie marunt.
Ingrediente:
100g pulpe pui dezosate, 400g pulpa de porc, 2cepe, 1/2 ardei rosu,1 ceapa galbena, 1 rosie, sunculita de casa, dovlecei, ulei, sare, tepuse de lemn.
Ingrediente
2 cani apa minerala, 2 cani faina, 50 ml ulei, 1 praf de sare, dulceata de cocaze
Ingrediente
cartofi 750g, ceapa – 1buc, bulion – 1 lingura, ardei rosu,sare dupa gust
Ingrediente
fasole – 250 g, ceapa – 2 buc, ardei rosu-1/2, bulion – 2 linguri, sare dupa gust, patrunjel, ulei pentru prajit, cartof – 1 buc.
Ingrediente
1 salata proaspata,1 ceapa verde, otet, ulei si sare pentru dressing
Ingrediente
200 g mazare congelata, 200 g morcov congelat, 1cutie mica de boabe de porumb, ulei, sare, delicat.
Ingrediente
150 ml lapte sau apa calduta, 750g faina, 25 g drojdie de bere, 75 ml ulei, 2 oua, zahar, zahar pudra pentru decor, ulei pentru prajit, esenta de lamaie
Ingrediente
faina – 850 g
drojdie – 5 g
apa – 250 ml
lapte praf fara lactoza – 15 g
sare – 2,5 g
Ingrediente
Cartofi-6buc
morcovi-3buc
pastarnac-1/2
mazare-200g
fasole-200g
ardei gras rosu-1/2
Ingrediente:
1 borcan de fasole,1 ceapa,1/2 ardei gras rosu,1 morcov,2 linguri de bulion,ulei,sare
Ingrediente:
Aluat foietaj – 1buc, Dovleac – 1buc, Zahar – 1 pahar, miere de albine
Ingrediente
ghebe – 800g, oua – 3buc, faina – 100g, patrunjel – legatura, paine – 2 felii, sare, piper, usturoi – 5 catei
Ingrediente:
urzici – 8 legaturi,
catofi – 4buc,
ceapa – 1bcuc,
sare,
piper,
ulei
Ingrediente
fasole – 300 g, ceapa – 4 buc., usturoi – 1 catel, sare dupa gust, gogosari pentru ornat, cartof – 1 buc.
Ingrediente
Aluat foietaj-1buc, Dovleac-1buc, Zahar-1 pahar, Oua-1buc
Ingrediente 500g carne tocata(piept de pui si pulpa de vitel), un cartof mediu, 2 catei de usturoi, 2 oua, sare Tehnica prepararii Carnea se amesteca cu cartoful dat pe razatoare, usturoiul pisat, ouale, sare si patrunjelul tocat. Se formeaza