Preșcolari/Comportament și dezvoltare

Avertismentul unei mame: copiii pot face insolatie severa si in casa

dusmanul-nevazut-care-pune-in-pericol-viata-bebelusilor-romania-printre-primele-state-din-ue-cu-mortalitate-ridicata-in-randul-copiilor-168550
Cei mici sunt inconjurati de pericole, de cele mai multe ori chiar in locuri cu totul neasteptate. O tanara mamica a experimentat acest lucru pe propria piele si a dorit sa faca publica intamplarea nefericita pentru a-i avertiza pe ceilalti parinti internauti.
Jennifer Abma este mamica din Statele Unite ale Americii care a dorit sa atraga atentia parintilor cu privire la insolatia severa, atunci cand copilul nu este expus razelor solare. Femeia a postat o imagine cu fiica sa pe contul de facebook insotita de un mesaj foarte puternic pentru toti internautii. Aparent, micuta sa a facut insolatie din cauza temperaturii ridicate din camera.
Mamica a marturisit ca a fost cel mai groaznic moment din viata ei, neputand sa-si trezeasca micuta pana la venirea ambulantei. Desi fetita nu a fost expusa la soare, disconfortul termic din camera i-a provocat o forma de insolatie severa, lucru constatat de specialisti.
Citeste mai multe pe Qbebe.ro[1].
Endnotes:
  1. Qbebe.ro: http://www.qbebe.ro/stiri/stiri/avertismentul_unei_mamei_copiii_pot_face_insolatie_severa_si_in_casa_
 

Vizualizări: 1006
 

Cuvinte cheie: