Shop

Noi concursuri Sfatulparintilor.ro in luna iunie

01 iunie 2011, , Vizualizări: ...

Dragi prieteni ai Sfatulparintilor.ro,

 

In luna iunie, concursurile noastre consacrate continua cu noi premii frumoase pentru parinti si copii.

Va asteptam zi de zi, saptamana de saptamana, sa participati, sa veniti pe forum, sa postati retetele voastre, sa va urcati pozele, filmarile, clipurile preferate, sa scrieti pe blog si sa interactionati cu membrii comunitatii noastre.

Nimeni nu e singur si oricum nimeni nu e perfect in provocarea de a fi un bun parinte, iar impreuna gasim solutii la orice ne preocupa, de la alimentatia copiilor, la educatia si preocuparea pentru sufletul lor, ca sa modelam viitorii adulti responsabili si iubitori ai zilelor ce vor veni.

 

Va prezentam concursurile noastre din luna iunie ce vor avea ca unica data de extragere a castigatorilor prin tragere la sorti, ultima zi a lunii, iar rezultatele vor fi anuntate pe 1 iulie.

 

Concursul general de Forum Sfatul Parintilor:

 

–          Premiul 1: vom desemna 3 castigatori a cate o tricicleta pentru copii de la sponsorul nostru Bertoni Mures, pe baza de tragere la sorti

–          Conditii de participare: intra in tragerea la sorti toti userii care au minim 150 postari in forum, la principalele module de Forum, pe durata intregii luni (ceeace inseamna in medie 40 postari pe saptamana).

 

 

–          Premiul 2: vom desemna 8 castigatori a cate un pachet de reviste educationale pentru copii si familie  – PIPO, DOXI si TERRA MAGAZIN –  de la CD PRESS.

–          Conditii de participare: intra in tragerea la sorti toti userii care au in luna iunie minim 60 postari (15 pe saptamana, la cat mai multe sectiuni), si maxim 150 postari.

–          Cine depaseste 150 postari intra la tragerea la sorti pentru tricicleta Bertoni Mures.

 

 

Concursul sectiunii din Forum – Mame la inceput de cariera

 

–          Premiul:vom desemna 4 castigatori pentru luna iunie – fiecare va primi de la Prisum International un set complet de produse cosmetice de cea mai buna calitate pentru pielea bebelusului marca Himalaya Baby.

–          Conditii de participare:intra in tragerea la sorti toti userii care au postat saptamanal la aceasta sectiune din Forum minim 40 postari (10 pe saptamana). Se valideaza cei ce au participare saptamanala constanta.   

 

Concursul sectiunii din Forum – Copilul, ghid de utilizare

 

–          Premiul: vom desemna 4 castigatori pentru luna iunie – fiecare va primi de la Educlass un joc educational. Cele 4 jocuri ale lunii iunie oferite de sponsor sunt: Primul meu joc cu modele, Spuma de modelat stralucitoare, Jocul de matematica "Pisica mare", Forme de nisip.

–          Conditii de participare: intra in tragerea la sorti toti userii care au postat saptamanal la aceasta sectiune din Forum minim 40 postari (10 pe saptamana). Se valideaza cei ce au participare saptamanala constanta.   

 

Concursul Retete la Sfat

 

–          Premiul: vom desemna 8 castigatori pentru luna iunie – fiecare va primi fie o fata de masa de 12 persoane de la Casa de Moda Fancy (in cazul in care nu a mai castigat una in concursurile anterioare) fie un parfum de la Refan.

–          Conditii de participare: intra in tragerea la sorti toti userii care au postat minim o reteta in fiecare saptamana a lunii iunie, la fiecare tema de concurs propusa.

 

Concursul Galeriei foto

 

–          Premiul: vom desemna 4 castigatori pentru luna iunie – fiecare va primi un voucher de cumparaturi pe www.hainutelepiticilor.ro de unde pot lua haine frumoase inscriptionate cu personaje Disney pentru copilul sau. 

–          Conditii de participare: intra in tragerea la sorti toti userii care au urcat saptamanal in luna iunie pozele lor, la fiecare tema propusa.

 

Concursul sectiunii Video

 

–          Premiul: vom desemna 6 castigatori pentru luna iunie – fiecare va primi 2 carti frumoase de povesti pentru copii de la Publicom.  

–          Conditii de participare: intra in tragerea la sorti toti userii care au urcat saptamanal in luna iunie minim 2 clipuri la aceasta sectiune.

 

Concursul Blogul tau

 

–          Premiul: vom desemna 4 castigatori pentru luna iunie – fiecare va primi de la editura Litera fie cartea “Prima mea enciclopedie” fie cartea “Enciclopedia elevului, pamantul”.

–          Conditii de participare: intra in tragerea la sorti toti userii care au postat saptamanal la Blogul lor in luna iunie minim 2 postari (deci in total 8 pe luna).

 

Detaliile fiecarui concurs veti gasi la Ia-ti un premiu si la Toate concursurile!

Mult succes!

 

(foto: dreamstime)

Cuvinte cheie: ,

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Comenteaza

Nume (obligatoriu)

Mail (nu va fi facut public) (obligatoriu)

Website

Meniu