Shop

Din noiembrie, concurs pe puncte!

05 octombrie 2011, , Vizualizări: ...

Dragi prieteni,

 

Pesemne ca ati vazut la noi pe site faptul ca unii dintre voi care au avut diverse activitati pe site (postare de retete, de fotografii, blog, forum, etc) au deja un numar de puncte. Noi am afisat cate puncte are fiecare din top 5.

Probabil unii dintre voi se intreaba ce este cu aceste puncte. Ei bine, deocamdata este doar pentru incalzire si acomodare. Din 1 noiembrie concursurile noastre se transforma in doua concursuri mari: unul pe forum si unul pentru restul activitatii pe site. Fiecare actiune va avea un numar de puncte. Veti putea face orice doriti ca sa acumulati puncte: sa puneti retete, sa recomandati articole catre prietenii vostri, sa postati poze, sa scrieti pe blog, sa comentati la articole si tot asa. Cei ce aduna un numar minim de puncte vor intra in tragerea la sorti pentru premiile lunare pe care noi vi le pregatim si oferim cu drag.

 

Asadar, deocamdata punctajul de pe site (aflat in zona stanga jos, sub categoriile de articole) este doar orientativ ca sa vedeti cine sunt fruntasii. 🙂

 

Detalii despre noul concurs va vom oferi la momentul potrivit.

 

Cu drag,

Sfatulparintilor.ro

 

 

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Comentarii (2)

  1. ramy29 spune:

    Multumim SfatulParintilor pentreu precizari ! E o idee interesanta…..sigur membrii SP. o sa aprecieze acesta noua abordare……asteptam cu drag detalii . Succes in noul proiect !

  2. sima spune:

    Asteptam cat mai multe mamici sa ne impartaseasca din experienta lor iar la safrsitul lunii sa isi bucure copii cu cadouri.

Comenteaza

Nume (obligatoriu)

Mail (nu va fi facut public) (obligatoriu)

Website

Meniu