Shop
Ultimele 100 de articole

Concurs BaByliss Paris: Castiga un aparat Twist Secret, solutia perfecta pentru orice fel de impletituri

04 aprilie 2016, , Vizualizări: ...
babyliss

Impletiturile nu se vor demoda niciodata, ba chiar sunt din c in ce mai apreciate. Vrei sa ai un aparat special care te va ajuta sa ai cele mai frumoase impletituri? Sfatulparintilor.ro si BaByliss Paris te invita la concurs!

Raspunde la intrebarea „Cat timp petreci impletind coditele fetitei tale si cum crezi ca te-ar ajuta Twist Secret?” si poti castiga unul din cele doua aparate Twist Secret, plus setul de accesorii Fun Attitude, oferite de BaByliss Paris.

 

 

Cand se desfasoara concursul

Concursul se desfasoara in perioada 7-16 martie 2016.

 

Ce castigi

Poti castiga unul dintre cele doua aparate Twist Secret, plus setul de accesorii Fun Attitude, oferite de BaByliss Paris.

babyliss

*fotografie cu titlu de prezentare

 

Afla mai multe informatii despre aparatul Twist Secret aici.

 

Concursul s-a incheiat! Castigatorii sunt: dogaru iulian, Paval Anca

Update 4 aprilie 2016: Intrucat castigatorul dogaru iulian nu a revendicat premiul in termenul stabilit de regulament, sponsorul concursului a hotarat inlocuirea lui cu Mic Lizeta-Ilona

 

Cum participi la concurs

Vino pe Sfatulparintilor in perioada 7-16 martie 2016 si raspunde la intrebarea de mai jos, in zona de comentarii a acestui articol.

„Cat timp petreci impletind coditele fetitei tale si cum crezi ca te-ar ajuta Twist Secret?” 

 

 

 

Cand se afiseaza castigatorii

Castigatorii se afiseaza joi, 17 martie 2016, in acelasi articol care anunta concursul. Vor fi premiate cele mai inspirate si originale doua raspunsuri.

 

Succes tuturor!

 

 

REGULAMENT CONCURS
1. Concursul Castiga un aparat Twist Secret, solutia perfecta pentru orice fel de impletituri este valabil in perioada 7-16 martie 2016.

2. La concurs poate participa oricine cu varsta peste 18 ani care posteaza raspunsul in zona de comentarii a acestui articol. Chiar daca un user va posta mai multe comentarii, se va lua in considerare unul singur.

3. Nu se acorda contravaloarea premiilor. Se acorda 2 premii oferite de BaByliss Paris, respectiv cate un aparat Twist Secret, plus setul de accesorii Fun Attitude.

4. Castigatorii vor fi selectati de echipa redactionala si de management a www.sfatulparintilor.ro, in functie de propria sa apreciere cu privire la calitatea si originalitatea raspunsurilor participantilor.

5. Castigatorii vor fi afisati pe site in data de 17 martie 2016 in cadrul aceluiasi articol care anunta concursul.

6. Organizatorii concursului Castiga un aparat Twist Secret, solutia perfecta pentru orice fel de impletituri sunt S.C. EVALUARI IMOBILIARE SRL (detinatoarea www.sfatulparintilor.ro) si BaByliss Paris.

7. Castigatorii pot intra in posesia premiului dupa cum urmeaza:

Toti castigatorii sunt  obligati sa contacteze departamentul de marketing la adresa office@sfatulparintilor.ro, pentru a revendica premiul prin: mentionarea premiului, numelui, prenumelui, numarului de telefon si a adresei la care va fi trimis premiul. Numele si prenumele, precum si adresa de mail trebuie sa fie aceleasi cu cele completate pe site, in momentul postarii comentariului. Daca in termen de 7 zile calendaristice de la data afisarii pe site castigatorii nu-si revendica premiul, acesta va fi anulat.

8. Premiile se vor transmite pe teritoriul Romaniei prin intermediul sponsorului la adresele completate de acestia in mailul de revendicare a premiului, in termen de 30 de zile lucratoare de la data trimiterii datelor pe mail catre sponsor.

9. Prin inscrierea la acest concurs esti de acord cu prevederile regulamentului promotiei si de asemenea esti de acord sa intri in baza de date a www.sfatulparintilor.rosi sa primesti materiale informative prin e-mail prin newsletter. Siteul www.sfatulparintilor.ro se obliga sa respecte toate drepturile conferite de legea 677/2001 (drept la informare, acces, interventie si opozitie asupra datelor), iar la cererea ta explicita, la adresa de mail office@sfatulparintilor.rose pot actualiza sau sterge datele tale personale din baza de date.

10. In cazul in care, in urma trimiterii datelor castigatorilor, se constata ca sunt mai multi useri cu aceeasi adresa (sau useri inregistrati cu acelasi IP la calculator), organizatorul concursului isi rezerva dreptul de a trimite premiul la un singur user, celelalte premii urmand a fi reportate catre alti useri.

Cuvinte cheie: ,

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu