Shop

Castigatorii saptamanii trecute 10-16 mai

17 mai 2011, , Vizualizări: ...

Concursurile noastre destinate saptamanii trecute 10-16 mai s-au incheiat aseara, luni, cand a avut loc tragerea la sorti a castigatorilor pe care ii prezentam mai jos, cu felicirarile noastre:  

 

La concursul Forum – Mame la inceput de cariera care are drept premiu un set complet de ingrijire a pielii delicate a bebelusului marca Himalaya, de la Prisum International, a castigat prin tragerea la sorti generata de computer : userul gina. Concursul continua!

 

La concursul Galeriei foto a castigat hainute imprimate cu personaje Disney de la www.hainutelepiticilor.ro  userul: ROXANICOL . Concursul continua!

 

La concursul "Solutia ta de criza" a castigat o eleganta fata de masa de 12 persoane realizata de Casa de Moda Fancy, prin tragere la sorti, userul ady76sor . Concursul continua! 

 

La concursul Blogul tau castigatorii premiilor acestei saptamani de la editura Litera sunt userii: Odiana si Cornel15. Fiecare castiga cate 2 carti: „Alimentatia copiilor de la nastere pana la 3 ani” si „Limbajul secret al bebelusilor”. Concursul continua INSA PREMIUL SE SCHIMBA! Incepand de la concursul ce debuteaza azi marti 17 mai, premiul consta in frumoasa carte pentru copii „365 povesti” si vom avea un castigator pe saptamana.

 

Concursul general pentru Forumul Sfatul Parintilor ofera premiul tricicleta de la Bertoni Mures acordata prin tragere la sorti userului Cornel15. Concursul continua insa de saptamana aceasta intra la tragerea la sorti userii care au minim 40 postari pe saptamana. Cei ce doresc sa participe la acest concurs ca sa castige tricicleta de la Bertoni Mures trebuie sa citeasca cu atentie regulamentul de concurs si sa il respecte ca sa poata intra in tragerea la sorti. Regulamentul este aici.

 

Concursul pentru Forum, sectiunea Copilul Ghid de utilizare desemneaza castigator userul rosanita al premiului de la www.tratamentenaturiste.ro constand in produse de ingrijire personala din ingrediente 100% naturale! Concursul se opreste deocamdata.

 

Concursul Recomanda articolele noastre are urmatorii doi castigatori care primesc fiecare cate un parfum Refan cadou de la noi. Acestia sunt: bunicutza si cristina123Concursul continua!

 

 

Concursul pentru sectiunea Spune pe bune din forum are 2 castigatori iar premiile sunt de la editura Publicom care ofera carti frumoase pentru copilasi, din colectia Micii Prieteni: „Lizuca si Motocel” si „Rita Fita”. Acestia sunt: lorec si ramonafr. Aceste premii se muta de saptamana aceasta, deci din 17 mai, pe concursul Video!

 

Concursul pentru sectiunea Cine ne formeaza copiii din forum are 2 castigatori iar premiile sunt de la editura CD PRESS (www.cdpress.ro) care editeaza bine cunoscutele reviste educationale lunare Pipo (pentru copii 3-7 ani), Doxi (copii 7-11 ani) si Terra Magazin (pentru copii trecuti de 12 ani si pentru intreaga familie).  Acestia sunt: celina74 si lyana8520.

 

 

Dragi castigatori, trimiteti un mail la adresa office@sfatulparintilor.ro in urmatoarele 48 de ore de pe adresa de mail cu care v-ati inregistrat si nu uitati sa includeti in mail numele complet, CNP-ul, adresa pe care vreti sa primiti premiile si numarul de telefon la care puteti fi contactati!

REAMINTIM CA DISTRIBUTIA PREMIILOR VA AVEA LOC LA SFARSITUL LUNII DE CONCURS.

 

FIECARE CONCURS ACTIV INCEPE IN ZIUA DE MARTI A FIECAREI SAPTAMANI SI SE INCHEIE IN ZIUA DE LUNI A SAPTAMANII URMATOARE, CAND ARE LOC TRAGEREA LASORTI (LUNI ORA 18).

 

Felicitari castigatorilor saptamanii si mult succes in continuare viitorilor participanti!

Cuvinte cheie: , , , , , , , , , , , ,

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Comentarii (4)

 1. crinutz spune:

  felicitari tuturor!bravo!

 2. celina74 spune:

  Multumesc pentru premiu !…felicitari tuturor!

 3. rekaalina spune:

  cine a castigat la sectiunea video?

 4. ramy29 spune:

  Felicitari ! Incepem saptamana cu vesti bune, frumoase premii.

Comenteaza

Nume (obligatoriu)

Mail (nu va fi facut public) (obligatoriu)

Website

Meniu