Castigatorii concursurilor lunii iulie

01 august 2011, , Vizualizări: ...

Dragi prieteni,

Concursurile Sfatulparintilor.ro din luna iulie au ajuns la final. Inainte de a startul pentru noile concursuri ale lunii august, va prezentam castigatorii lunii iulie. Asteptam in urmatoarele 48 de ore (pana marti seara cel tarziu) mailul de validare a premiilor pe adresa office@sfatulparintilor.ro (nume, prenume, adresa, telefon) chiar daca au trimis datele si cu alta ocazie a primirii altor premii de la noi :

 

 

 1. Concursul general de Forum Sfatul Parintilor:

 

–          Premiul1:cei 3 castigatori (cu peste 100 postari toata luna iulie) extrasi prin tragere la sorti primesc fiecare cate o tricicleta pentru copii de la sponsorul nostru Bertoni Mures. Acestia sunt: dodolin, lyana8520 si mamicadepuiut.

 

 

–          Premiul 2:

o        Cei 4 castigatori care primesc  hainute pentru copii de la www.hainutelepiticilor.ro pe baza de voucher de 60 ron sunt: nico1206, Cornel15, Kassandra_2010, lorec.

o        Cei 4 castigatori care primesc  o frumoasa carte de povesti de la editura Litera, intitulata “Alte 365 povesti’ sunt: ramy29, Roxanicol, mioara_milea, ElenaEu.

 

Concursul Forum continua in luna august in exact aceleasi conditii.

 

 

 

 1. Concursul sectiunii din Forum – Mame la inceput de cariera

 

–          Premiul:cei 4 castigatori ai cate unui set complet de produse cosmetice de cea mai buna calitate pentru pielea bebelusului marca Himalaya Baby de la Prisum International, sunt: anuta22, aiamik, Adi84, celina74.

 

Concursul Mame la inceput de cariera continua in luna august in exact aceleasi conditii.

 

 

 

 1. Concursul Retete la Sfat

 

–          Premiul:cei 5 castigatori care au postat minim 2 retete in luna iulie si au castigat un set alcatuit din carti copii si un parfum Refan sunt: Lory, rekaalina, bktalina, Adi84, Cornel15.

 

Acest concurs continua in luna august insa se schimba premiul. Vom oferi 3 premii constand intr-un mixer vertical pentru bucatarie celor ce participa cu minim 3 retete toata luna august, conform conditiilor de participare la acest concurs.

 

 

 1. Concursul Galeriei foto

 

–          Premiul:cei 8 castigatori care primesc un pachet constand dintr-un set nou de reviste pentru copii si familie PIPO+DOXI+TERRA MAGAZIN de la CD PRESS sunt: anuta22, lorec, dana, dodolin, oanap85, hela7402, wanda, RoxanaRoxana.

 

Acest concurs si in luna august in exact aceleasi conditii.

 

 

Felicitari castigatorilor, le asteptam mailul de validare cu datele lor IN URMATOARELE 48 DE ORE (deci pana marti seara 2 august cel tarziu) pentru a intra in posesia premiilor si asteptam toti prietenii nostri la urmatoarele concursuri ale lunii august. Gasiti detaliile fiecarui concurs la sectiunea de pe site numita IA-TI UN PREMIU.

 

 

Premiile vor fi distribuite pe durata lunii august (le vom trimite fie pana vineri 5 august daca toti castigatorii isi trimit datele la timp, fie dupa 16 august). Va multumim pentru intelegere!

 

Foto: dreamstime.com

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Comentarii (6)

 1. anuta22 spune:

  care sunt castigatorii Premiul:cei 8 castigatori care primesc un pachet constand dintr-un set nou de reviste pentru copii si familie PIPO+DOXI+TERRA MAGAZIN de la CD PRESS sunt:?eu nu ii vad?sunt afisati?

 2. ramy29 spune:

  Multumim SFATUL PARINTILOR !! Multe si frumoase premii…..utile copilasilor si mamicilor. Multumim SPONZORILOR !!!

 3. hela7402 spune:

  multumesc mult de premiu , felicitari tuturor !!!

 4. sima spune:

  Felicitari castigatorilor.

 5. anuta22 spune:

  multumim pentru premii.am trimis emailul cu datele mele,o zi buna,sper ca l-ati primit.

Comenteaza

Nume (obligatoriu)

Mail (nu va fi facut public) (obligatoriu)

Website

Meniu