Shop

Castigatorii concursurilor din luna august

31 august 2011, , Vizualizări: ...

Dragi prieteni,

Concursurile Sfatulparintilor.ro din luna august au ajuns la final. Inainte de a startul pentru noile concursuri ale lunii septembrie, va prezentam castigatorii lunii august precum si informatiile unui nou concurs cu premii speciale. Asteptam de la castigatori in urmatoarele 48 de ore mailul de validare a premiilor pe adresa office@sfatulparintilor.ro (nume, prenume, adresa, telefon) chiar daca au trimis datele si cu alta ocazie a primirii altor premii de la noi. Premiile vor fi distribuite dupa data de 15 septembrie.

Invitam prietenii nostri la urmatoarele concursuri ale lunii septembrie. Gasiti detaliile fiecarui concurs la sectiunea de pe site numita IA-TI UN PREMIU.

 

 Concursul general de Forum Sfatul Parintilor:

 Premiul1: cei 3 castigatori (cu peste 100 postari toata luna august) extrasi prin tragere la sorti primesc fiecare cate o tricicleta pentru copii de la sponsorul nostru Bertoni Mures. Acestia sunt: madu12, Roxanicol, nico1206.

 Premiul 2:

o        Cei 4 castigatori care primesc  hainute pentru copii de la www.hainutelepiticilor.ro pe baza de voucher de 60 ron sunt: cei5pitici, oanap85, ceauscc, celina74.

o        Cei 4 castigatori care primesc  o frumoasa carte de povesti de la editura Litera, intitulata “52 povestiri cu animalute’ sunt: anuta22, aliceb77, floareacm, alexandra4.

Concursul Forum continua in luna septembrie in exact aceleasi conditii.

  

Concursul sectiunii din Forum – Mame la inceput de cariera

 Premiul: cei 4 castigatori ai cate unui set complet de produse cosmetice de cea mai buna calitate pentru pielea bebelusului marca Himalaya Baby de la Prisum International, sunt: mioara_milea, lorec, cristachem10, Kassandra_2010.

 Concursul Mame la inceput de cariera continua in luna septembrie in exact aceleasi conditii.

 

 Concursul Retete la Sfat

 Premiul: cei 3 castigatori care au postat minim 3 retete in luna august si au castigat un mixer vertical de bucatarie sunt: claudia79, valentin1978, Adi84.

Acest concurs continua in luna septembrie insa se schimba premiul. Vom oferi 3 premii constand intr-un aparat de facut sandwichuri delicioase pentru copii, pentru micul dejun, pentru seara sau pur si simplu pentru pachetelul de la gradi sau scoala! Intra in tragerea la sorti cei ce participa cu minim 3 retete toata luna septembrie, conform conditiilor de participare la acest concurs.

 

 Concursul Galeriei foto

Premiul: cei 8 castigatori care primesc un pachet constand dintr-un set nou de reviste pentru copii si familie PIPO+DOXI+TERRA MAGAZIN de la CD PRESS sunt: mariutavrabiuta, Kassandra_2010, mioara_milea, mitu, chichineata, at_iulia, iepuras, valentin1978.

Acest concurs continua si in luna septembrie in exact aceleasi conditii.

 

CONCURS NOU!!

 

In luna septembrie va oferim oportunitatea de a participa la concursul sectiunii Forum – Copilul, ghid de utilizare, sponsorizat de Boem Club, www.boemclub.ro. Intra in tragerea la sorti toti cei care au peste 40 postari la aceasta sectiune.

Boem Club- primul club de muzica din Bucuresti care ofera lectii de muzica pentru persoane de toate varstele si pentru orice nivel de pregatire muzicala, va ofera acum doua pachete de cate 4 lectii de educatie muzicala pentru prescolari.


 

Cursurile de educatie muzicala pentru prescolari se adreseaza copiilor cu varste cuprinse intre 2 si 5 anisi au in vedere dezvoltarea muzicala a acestora prin joc, comunicare si activitati de grup.

Fiecare grupa este formata din maxim 8 copii, astfel incat acestia sa poata invata impreuna sunete, jocuri muzicale si cantece pe care sa si le aminteasca si sa ii ajute in dezvoltarea muzicala ulterioara. Lectiile de educatie muzicala se desfasoara in limba romana si in limba engleza, in grupe separate.

Cursurile de educatie muzicala pentru grupa de varsta 2-3 ani se axeaza in principal pe introducerea celor mici in lumea sunetelor, a ritmului si a deprinderii cu acestea intr-o maniera atragatoare si adaptata varstei lor. Copiii participa la primele cursuri alaturi de parinti, care sa le asigure confortul psihic necesar bunei desfasurari a lectiilor.

Lectiile de educatie muzicala pentru grupa de vrasta 4-5 ani vor avea in vedere dezvoltarea abilitatilor muzicale si deprinderea acestora cu instrumentele muzicale, prin invatarea unor mici piese.

Cursurile de educatie muzicala ii ajuta pe copii sa isi dezvolte abilitatile muzicale, puterea de concentrare, memoria, sensibilitatea, gandirea abstracta, limbajul si aptitudinile de comunicare cu alti copii.

Cuvinte cheie:

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Comentarii (5)

 1. ElenaEu spune:

  Felicitari castigatorilor ! Sa va bucurati de premii !

 2. angyciobanu spune:

  Felicitari dragi mamici!

 3. cristachem10 spune:

  yupppy….

 4. Kassandra_2010 spune:

  Felicitari tuturor castigatorilor! Sa va bucurati de premii impreuna cu micutii vostri!

  PS: Premiul de la Editura Litera din luna August nu era „52 de povestiri cu animalute”? Sau nu am retinut eu bine?

 5. madu12 spune:

  noi acum am vazut ca am castigat…. ca am fost la mare un pic… sper sa fie ok cu datele si multumesc mult!!!!

Comenteaza

Nume (obligatoriu)

Mail (nu va fi facut public) (obligatoriu)

Website

Meniu