Shop
Ultimele 100 de articole

Castigatori concurs Disney Junior: Urmareste noul sezon Sofia Intai si castigi!

07 octombrie 2014, , Vizualizări: ...
concurs disney junior - sofia intai

Aventura continua! In aceasta toamna, printesa Sofia revine alaturi de prietenii sai la Disney Junior. Urmareste noul sezon Sofia Intai numai la Disney Junior incepand din 27 septembrie la ora 10:00. Noi sarbatorim revenirea printesei cu super premii!

In perioada 22 septembrie – 6 octombrie intrati pe site si raspundeti la intrebarea „Ce a invatat fetita ta de la Printesa Sofia si ce impact a avut asupra ei?” in caseta de comentarii a acestui articol.

Cele mai bune raspunsuri au sansa de a castiga unul dintre cele 8 pachete de goody bags marca Sofia Intai!

 

 

Concursul s-a incheiat!

Castigatorii sunt: Cuscus, creangaalexandra, Elenau, Oana Nicoleta, geodmtr, antoemma, celina74, IrinaJianu

 

 

poze premii

 Fotografiile sunt cu titlu de prezentare

 

Cum sunt desemnati castigatorii

Castigatorii vor fi selectati de echipa redactionala si de management a www.sfatulparintilor.ro, in functie de propria sa apreciere cu privire la calitatea si originalitatea raspunsurilor participantilor.

 

Cand vor fi afisati castigatorii ?                        

Castigatorii vor fi anuntati marti 7 octombrie 2014, in cadrul acestui articol care anunta concursul.

 

REGULAMENT CONCURS
1. Concursul Urmareste noul sezon Sofia Intai si castigi!este valabil in perioada 22 septembrie – 6 octombrie2014.
2. La concurs poate participa oricine cu varsta peste 18 ani care are cont creat pe Sfatulparintilor.ro si posteaza raspunsul in zona de comentarii a acestui articol. Chiar daca un user va posta mai multe comentarii, se va lua in considerare unul singur.
3. Nu se acorda contravaloarea premiilor. Se acorda 8 premii, constand fiecare intr-un pachet de goody bags marca Sofia Intai (Fotografiile sunt cu titlu de prezentare)!

4. Castigatorii vor fi selectati de echipa redactionala si de management a www.sfatulparintilor.ro, in functie de propria sa apreciere cu privire la calitatea si originalitatea raspunsurilor participantilor.
5. Castigatorii vor fi afisati pe site in data marti 7 octombrie 2014 in cadrul aceluiasi articol care anunta concursul.
6. Organizatorii concursului Urmareste noul sezon Sofia Intai si castigi! sunt:  S.C. EVALUARI IMOBILIARE SRL (detinatoarea www.sfatulparintilor.ro) si Disney Junior.
7. Castigatorii pot intra in posesia premiului dupa cum urmeaza:
Toti castigatorii sunt  obligati sa contacteze departamentul de marketing la adresa office@sfatulparintilor.ro, pentru a revendica premiul prin: mentionarea premiului, numelui, prenumelui, numarului de telefon si a adresei la care va fi trimis premiul. Numele si prenumele trebuie sa fie aceleasi cu cele completate pe site, in momentul in care s-a creat contul de user. Daca in termen de 10 zile calendaristice de la data afisarii pe site castigatorii nu-si revendica premiul, acesta va fi anulat.
8. Premiile se vor transmite prin intermediul sponsorului la adresele completate de acestia in mailul de revendicare a premiului, in termen de 30 de zile de la data trimiterii datelor pe mail catre sponsor.
9. Prin inscrierea la acest concurs esti de acord cu prevederile regulamentului promotiei si de asemenea esti de acord sa intri in baza de date a www.sfatulparintilor.ro si sa primesti materiale informative prin e-mail prin newsletter. Siteul www.sfatulparintilor.ro  se obliga sa respecte toate drepturile conferite de legea 677/2001 (drept la informare, acces, interventie si opozitie asupra datelor), iar la cererea ta explicita, la adresa de mail office@sfatulparintilor.ro se pot actualiza sau sterge datele tale personale din baza de date.
10. In cazul in care, in urma trimiterii datelor castigatorilor, se constata ca sunt mai multi useri cu aceeasi adresa (sau useri inregistrati cu acelasi IP la calculator), organizatorul concursului isi rezerva dreptul de a trimite premiul la un singur user, celelalte premii urmand a fi reportate catre alti useri.

Cuvinte cheie: , ,

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu