Afla ce-ti spun stelele astazi: Horoscopul zilei de miercuri, 7 martie 2012 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Afla ce-ti spun stelele astazi: Horoscopul zilei de miercuri, 7 martie 2012

Sfatulparintilor » Horoscop » Horoscop zilnic » Afla ce-ti spun stelele astazi: Horoscopul zilei de miercuri, 7 martie 2012

Iata ce ne rezerva astrele pentru astazi, miercuri, 7 martie 2012, potrivit www.astrocafe.ro, site-ul de astrologie, spiritualitate si transformare personala al dr. Nicoleta Svarlefus –  astrolog si life coach – si partener al Sfatulparintilor.ro. Mai multe informatii despre fiecare zodie dar si multe alte informatii utile din acest domeniu gasiti cu incredere pe www.astrocafe.ro.

 

Berbec
Astazi esti pus pe treaba. Fie ca te hotarasti sa scoti din sertare niste documente pentru a le ordona, fie reiei o lucrare mai veche pentru a o perfectiona, se pare ca faci un pas inapoi, in trecut, pentru a pune ordine in toate lucrurile care au fost neglijate. Si relatiile de la locul de munca pot fi astazi revizuite, precum si termenii unei colaborari.

 

Taur
O zi potrivita pentru clarificarea si exprimarea sentimentelor sau pentru revizuirea unui proiect creativ. Chiar daca esti predispus la impulsivitate si precipitare, mai ales in relatiile apropiate, partea buna este ca reusesti sa spui, in sfarsit, ce simti si ce nemultumiri ai. Pe de alta parte, ziua de astazi iti stimuleaza simtul estetic, asa ca nu e exclus sa faci o schimbare de imagine.

 

Gemeni
O zi numai buna pentru a-ti onora o promisiune mai veche fata de cineva drag din familie sau pentru a te ocupa de niste reparatii prin casa, mai ales daca ti-ai propus sa faci asta mai demult si ai tot amanat. Atentie insa cum manevrezi obiectele ascutite si cum cooperezi cu membrii familiei, pentru a evita micile accidente sau conflicte.

 

Rac
Te afli intr-o perioada de reinventare, mai ales in ce priveste statutul social si profesional. Astazi constientizezi ca, pentru a face posibila schimbarea, e nevoie sa faci putina curatenie in relatii si sa-ti revizuiesti modul de a comunica. Astfel, e posibil ca astazi sa ai discutii lamuritoare cu oameni din anturajul apropiat, sa primesti vesti importante sau sa modifici termenii unui contract.

 

Leu
In cazul tau, chestiunile de ordin financiar sunt astazi in centrul atentiei. Luna in zona banilor te ajuta sa te mobilizezi in sensul unor schimbari benefice care vizeaza mijloacele de castig. Cu alte cuvinte, solutiile gasite si aplicate astazi te ajuta sa-ti revii dintr-un impas sau sa intorci o situatie tensionata in favoarea ta.

 

Fecioara
Conjunctia Luna-Marte in zodia ta atrage atentia asupra prioritatilor, nevoilor si intereselor tale. Este o zi potrivita pentru a repara niste relatii, pentru a schimba ceva fie in dieta, fie legat de imagine sau atitudine in raport cu cei din jur. In orice caz, e momentul sa reiei  niste decizii sau demersuri abandonate in trecut.

 

Balanta
Chiar daca nu-ti face placere, astazi esti nevoit sa te confrunti cu consecintele unor actiuni din trecut. Contextul astral de astazi te invita sa-ti faci o trecere in revista a evenimentelor din ultima vreme, a deciziilor luate si a rezultatelor. In functie de concluziile la care ajungi, poti transforma ceva, atat in interior cat si in exterior. De asemenea, e momentul sa acorzi o mai mare atentie sanatatii.

 

Scorpion
Desi conjunctia Luna-Marte poate aduce impulsivitate, emotii puternice si schimbatoare sau pretentii si asteptari foarte mari de la prieteni, este totusi de bun augur, daca te uiti cu luciditate la relatiile tale si esti dispus sa le triezi dupa cum te indeamna sufletul. Este un moment bun si pentru a relua relatii mai vechi.

 

Sagetator
Evenimentele pe care ti le aduce aceasta zi te provoaca sa te uiti ce poate fi schimbat in ce priveste pozitia, functia, statutul profesional. Este o zi a bilantului, concluziilor si solutiilor de rigoare, cu scopul de a te aseza pe un fagaj avantajos si profitabil, indiferent ca lucrezi pe cont propriu sau esti angajat intr-o institutie sau companie.

 

Capricorn
Pentru tine, aceasta zi poate insemna reluarea unor relatii vechi sau a unor cursuri pe care le-ai abandonat cu ceva timp in urma. Este o zi care te motiveaza sa aprofundezi niste cunostinte, sa te ocupi mai mult de dezvoltarea ta personala si spirituala sau sa-ti alegi o directie clara in care sa mergi de acum, mai ales in ce priveste viata afectiva.

 

Varsator
O zi in care esti invitat sa-ti pui ordine in facturi, sa-ti stabilesti niste prioritati vizavi de investitiile pe care ti-ai propus sa le faci si sa te ocupi de platile urgente. Pe de alta parte, este momentul sa reiei niste demersuri pentru recuperarea unei sume de bani sau revendicarea unor bunuri materiale care ti se cuvin.

 

Pesti

S-ar putea ca astazi, cineva cu care te-ai certat sau ai avut o relatie incordata in ultima vreme, sa faca un pas spre reconciliere, astfel incat viitorul acestei relatii ajunge sa depinda de capacitatea si disponibilitatea ta de a ierta, a accepta totul asa cum este si a merge mai departe. In orice caz, exista premize bune pentru clarificari si reconcilieri.

 

 

Data articol: 07/03/2012