Afla ce-ti spun stelele astazi: Horoscopul zilei de joi, 1 martie 2012 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Afla ce-ti spun stelele astazi: Horoscopul zilei de joi, 1 martie 2012

Sfatulparintilor » Horoscop » Horoscop lunar » Afla ce-ti spun stelele astazi: Horoscopul zilei de joi, 1 martie 2012

Iata ce ne rezerva astrele pentru astazi,  joi, 1 martie 2012, potrivit www.astrocafe.ro, site-ul de astrologie, spiritualitate si transformare personala al dr. Nicoleta Svarlefus –  astrolog si life coach – si partener al Sfatulparintilor.ro. Mai multe informatii despre fiecare zodie dar si multe alte informatii utile din acest domeniu gasiti cu incredere pe www.astrocafe.ro.

 

Berbec
Este posibil ca ziua de astazi sa te puna fata in fata cu niste greseli pe care le-ai facut in relatiile cu colegii, rudele sau vecinii. Oricare ar fi reprosurile celor din jur, incearca sa mentii tonul discutiei in zona concilierii, caci altfel pot aparea conflicte in lant. Pe de alta parte, contextul astral de astazi sugereaza ca e necesar sa fii atent pe unde mergi, cum sofezi sau ce acte semnezi.

 

Taur
Luna in Gemeni activeaza zona banilor si acumularilor materiale. Aspectele fiind tensionate, indica nemultumiri legate de venituri, de situatia materiala prezenta sau de capacitatea ta de a te mobiliza in sensul prosperitatii. Cu toate acestea, daca-ti pastrezi optimismul, ai sansa sa schimbi ceva ce nu functioneaza sau sa capeti mai multa claritate cu privire la un proiect.

 

Gemeni
Desi Luna se afla in zodia ta si ar fi de asteptat sa-ti aduca ipostaze benefice, relatiile tensionate ale astrului cu zona carierei si cu cea a familiei vorbesc despre un blocaj sau un impas in acest sens, din care nu stii cum sa iesi. Este o zi incordata, insa poate fi utila prin aceea ca aduce revelatii, claritate, intelegerea cauzelor care stau la baza unor situatii care se tot repeta.

 

Rac
Pentru tine, aceasta zi este potrivita pentru activitati care nu te solicita foarte mult, nici emotional si nici fizic. Vitalitatea poate fi scazuta, iar o agenda incarcata nu face decat sa aduca agitatie, framantari si nemultumiri. Cu alte cuvinte, astazi fa in asa fel incat sa te ocupi doar de sarcinile urgente si sa-ti rezervi timp pentru tine, mai ales daca organismul da semne de oboseala.

 

Leu
Luna traverseaza astazi zona prietenilor si relatiilor sociale. Aspectele sunt tensionate si implica zona banilor, semn ca pot aparea nemultumiri provocate de amanarea unei activitati sau derularea cu incetinitorul a unui proiect. In acest context, e nevoie de diplomatie, sinceritate in discutiile cu cei implicati si o abordare constructiva a tuturor disensiunilor.

 

Fecioara
In cazul tau, Luna in Gemeni si aspectele tensionate in care este implicata vizeaza zona carierei si a relatiilor cu superiorii. E posibil ca astazi toata lumea sa fie ceva mai reactiva si impulsiva, tocmai de aceea e important sa nu dramatizezi orice tensiune care apare, ci sa o privesti ca pe o oportunitate de a schimba ceva in abordarea unor relatii in sfera profesionala si nu numai.

 

Balanta
S-ar putea ca astazi sa ai sentimentul ca vorbesti o limba diferita de a celor din jur. Fie mesajele tale sunt intelese gresit, fie nu ajung acolo unde intentionezi. In orice caz, e foarte important sa ai rabdare si sa accepti ca si tu esti responsabil pentru aceasta comunicare defectuoasa. Prin urmare, ia lucrurile pas cu pas si incearca sa clarifici orice neintelegere care apare.

 

Scorpion
Pentru tine, Luna in Gemeni inseamna curiozitate indreptata catre lucruri ascunse, secrete, informatii greu de accesat. Astazi afli si ce vrei si ce nu vrei, tocmai de aceea e bine sa triezi informatiile dupa cum te indeamna intuitia. Daca, de exemplu, ajung la tine informatii compromitatoare despre un prieten, mai intai verifica-le.

 

Sagetator
Luna tensionata in Gemeni poate descatusa nemultumirile si reprosurile  celor din jur in ce te priveste. Asadar, s-ar putea ca astazi sa fii tinta unor reprosuri, critici sau respingeri, mai ales in relatia de cuplu dar si in relatiile din zona profesionala. Cu alte cuvinte, ziua de astazi iti arata o realitate pe care, cu cat o accepti mai usor, cu atat mai repede o poti schimba.

 

Capricorn
Domeniul de viata care iti cere atentie astazi este cel al locului de munca. S-ar putea sa te confunti cu consecintele unor alegeri trecute nepotrivite sau pur si simplu sa ai o zi aglomerata. De aceea, e necesar sa-ti dozezi cat mai bine energia, sa iei lucrurile pe rand si sa-ti asumi rezultatele, chiar si atunci cand nu-ti plac.

 

Varsator
E posibil ca, sub influenta contextului astral de astazi, sa constati ca felul in care ai gandit un proiect nu este cel mai potrivit, ceea ce a dus la pierderi financiare sau intarzierea unor castiguri. Prin urmare, e momentul sa faci schimbarile necesare in acest sens. Unii nativi pot experimenta acest impas in relatia de cuplu, ceea ce inseamna ca acesta este domeniul unde sunt necesare transformari.

 

Pesti

Pentru tine, ziua de astazi poate fi ca o cireasa pe tort, in ce priveste unele tensiuni care s-au tot acumulat in familie. Asadar, e momentul sa spui ce ai pe suflet, sa transezi o situatie dificila care persista de multa vreme, sa te uiti ce anume din tine a dus la acest impas si sa vindeci, prin iertare, ce e de vindecat.

Cuvinte cheie: , ,
Data articol: 01/03/2012